HTML

fazek

Vicces dolgok minden nap. Életem fordulatainak enyhe kifigurázása. :D

Friss topikok

  • Ghostdog: Halottak napja.A halni készülők,és a halni vágyók ünnepe.Nincs kompromisszum.Az élők élnek,bűntuda... (2008.11.01. 03:40) Tegnap & Ma
  • Ghostdog: Halottak napja.A halni készülők,és a halni vágyók ünnepe.Nincs kompromisszum.Az élők élnek,bűntuda... (2008.11.01. 03:10) Warm welcome
  • eszti:): na tehát..ide írok,mert ezt olvassa el ált. az emberk többsége ha fellépnke,mert jelnleg ez az els... (2008.04.01. 21:30) eme hét
  • libi: akkor csak én élvezem a német órákat xD TUMOR!!! (2008.03.17. 19:28) ez a nap... (már elve szar volt)
  • GIRLike:): XD háát, a 4es azért nemlett meg:S (2008.03.15. 09:55) csákómákó (avagy GYÓGYULJ MEG OLI!)

Linkblog

2008.03.06. 20:40 fazek

HERE COMIIING!

folytatás

MA FÁBRYY LESZ! Egyik kedvenc műsorom. Nagyon elgondolkoztató, hogy mi a fa**-nak nem tiltják be. Én imádom de a kormány helyében én már régen találtam volna valami koholt vádat ami miatt életfogytiglanra ítéljem kedvenc kortársaim egyikét. Tisztelet neki azért mert kimonnya a frankót (jee gettóó style). Én is ezt próbálom tenni kb miden nap. Azért pár ember szemébe nehéz kimondani az igazat, de van amikor szemrebbenés nélkül odavágja a másik ember fejéhez a hibáit és hogy mekkora egy paraszt nyomorék tahó volt abban a pillanatban. Ez kettő (egész) okból jó. Az egyik az, hogy legalább a gyerek kritikát kap és tudja, hogy hova fejlődjön. Ebből is két vonalka húzható.

1. jó néven veszi.
2. nem veszi jó néven (ki gondolta volna, hogy ez a második változat)

igazából ha jó néven veszi az csak jó, mert nem haragszik rám. Ha nem veszi jó néven akkor igazából nincs semmi (jó lehet hogy van de ilyenkor hozom fel a kisgyerek és a fekália esetét).

A másik esteben rossz, ha ez az egész szarság csak arra jó, hogy egy szerencsétlenen (aki hibázott) levezessük a mi kis szánalmas problémáink által felgyülemlett hatalmas érzelmi fröccsünket. Én néha csak azt nem értem, hogy minden kis piti hülyeségen sírunk, olyanon is amin teljesen hülyeség agyalni mert úgyse tudunk rajta változtatni és igazából nem is akarunk mert ha igazán gondolkozol akkor megelőzted volna (ha akartad volna). Ez van (mit pofázik ez a hülye?).

A lényeg az, hogy legyél boldog de ne más vére árán. És azt se felejtsd el, hogy nem mindig te vagy a tökéletes (mongyuk soha) és tényleg könnyebb mást szivatni. De téged is ugyanúgy szivathatnának csak olyan szánalmas vagy, hogy az már fáj. Gondolj erre és tégy úgy ahogy veled tettek :D.

Hopp már nem is fáj a fejem ( biztos az a virtuális puszi volt amit az egyik számomra nagyon közel álló nem virtuális valaki küldött a virtuális űrön keresztül - kár, hogy nem valóságon - )

Jó éjt világ!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fazektomy.blog.hu/api/trackback/id/tr14368910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karcsú(vékony)pontyember 2008.03.06. 21:23:56

szerintem írnod kéne egy filozós könyvet pl: "Mit rejt a fazék mélye?? " vagy Thomas Potter (fazekas) és a bölcsek könyve XD


ne kérdezd ki vagyok..

karcsú(vékony)pontyember 2008.03.06. 21:24:50

bár te úgyis tudod.. de mások nem :D
süti beállítások módosítása